Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Результати роботи відділу

Дата: 09.07.2021 14:32
Кількість переглядів: 328

РЕЗУЛЬТАТИ   РОБОТИ

  відділу економічного розвитку, інвестицій,

 земельних відносин та комунальної власності

виконавчого комітету Рівнянської сільської ради

     за період з січня по червень 2021 року

 

   Відділ економічного розвитку, інвестицій, земельних відносин та комунальної власності  виконавчого комітету Рівнянської сільської Новоукраїнського району Кіровоградської області являється окремою юридичною особою, код ЄБРПОУ 43907867, має власний розрахунковий рахунок у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, постановами Верховної ради України, актами президента України і Кабінету Міністрів України, наказами Фонду державного майна України, рішеннями сільської ради та її виконавчого комітету, розпорядженнями сільської ради та її виконавчого комітету, розпорядженнями сільського голови, Положенням про відділ економічного розвитку, інвестицій, земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Рівнянської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області.

   Згідно до штатного розпису відділ налічує 10 штатних одиниць, з них начальник відділу, головний спеціаліст – бухгалтер, головний спеціаліст – юрист, головний спеціаліст з питань економічного розвитку та інвестицій, спеціаліст землевпорядник 4,74, провідний фахівець з публічних закупівель 0,25.   

   Працівниками відділу за період з січня по червень 2021 року опрацьовано договора надання послуг та сплачено за виконані послуги суб’єктам підприємницької діяльності грошові кошти в сумі : роботи по розгортання снігу загальна сума - 48887 грн., зрізання аварійних дерев - 49001 грн., закупівля вуличних світильників – 15525 грн, поточний ремонт вуличного освітлення населенних пунктів – 16281 грн., сплата за спожиту електроенергію – 124998 грн., придбання підсипкового матеріалу для доріг – 81000 грн., сплата послуг інтернет провайдерів – 11890 грн., озеленення територій сільської ради - 22740 грн., придбання оргтехніки – 37050 грн., закупівля канцелярських товарів – 1702 грн., ремонт та обслуговування оргтехніки – 681 грн., грейдерування розгортання доріг по населеним пунктам (послуги автогрейдера) – 10000 грн.

   Працівниками відділу економічного розвитку с. Рівне проведено вивчення усних та письмових звернень громадян та надано відповіді на 63 звернення, здійснено 27 виїздів на місце з подальшим складанням актів.

   На протязі робочого тижня здійснюється прийом громадян, консультація та надання необхідної допомоги з питань, що входять до компетенції працівників відділу.      

   Проводиться збір, обробка та узагальнення необхідної інформації для нормального функціонування відділу. 

   Працівники відділу економічного розвитку обслуговує на території Рівнянської сільської ради обслуговують 57065,36 га площі земель, з них земель сільськогосподарського призначення 52578,6332 га.

   Працівниками відділу економічного розвитку обслуговуються 1585 одноосібники, по  територіям : Рівне – 767 ; Семенасте 147 ; Іванівка – 347 ; Новоєгорівка – 80 ; Комишувате – 129 ; Мала Помічна – 22 ; Малотимошівка – 93.  

  На території Рівнянської сільської ради розташовано 29 населенних пунктів.

  За період з січня по червень 2021 року працівниками відділу опрацьовано 817 заяв, що надійшли від фізичних та юридичних осіб. Підготовлено проєкти рішень, винесено на розгляд депутатів Рівнянської сільської ради та передано у власність 124 земельні ділянки. Передано в оренду та заключено договора, для ведення городництва 17 земельних ділянок. Надано дозвіл на розробку проекту для ведення особистого селянського господарства 226 особам. Надано дозвіл на розробку проекту землеустрою 52 особам, щодо надання в оренду земельних ділянок для ведення городництва. Підготовлено проєкти та   внесено зміни в договора оренди земельних ділянок ; ТОВ «Рассвет» площа 153,8253 га. подовжено термін дії договору 7 років, збільшено оренду плату до 12 %, ПрАТ «Рівнянське» площа 82,824 га., збільшено оренду плату до 12 %, ПрАТ «Рівнянське»  площа 109,6762 га., збільшено оренду плату до 12 %, Любарський Т.М. площа 44,19 га. подовжено термін дії договору 7 років, збільшено оренду плату до 12 %, ФГ «Омельяненко» площа 7,4349 га подовжено термін дії договору 7 років, збільшено оренду плату до 12 %, ФГ «Омельяненко» площа 15,4415 га. подовжено термін дії договору 7 років, збільшено оренду плату до 12 %, Пришва С.І. площа 10,20  га., збільшено оренду плату до 12 %, Пришва С.І. площа  8,4019 га., збільшено оренду плату до 12 %, ФГ «ДЮК» площа  9,0823 га. подовжено термін дії договору 7 років, збільшено оренду плату до 12 %,  Рускевич Л.А. площа  69,159 га., збільшено оренду плату до 12 %, ФГ «МІФ» площа 126,7 га. збільшено оренду плату до 12 %, ФГ «МІФ» площа 92,28 га. збільшено оренду плату до 12 %, Міхліченко О.М. площа 9,7 га. збільшено оренду плату до 12 %,  ФГ «Світанок» площа 3.74 га. збільшено оренду плату до 12 %.

  Підготовлення проєктів рішень з питань, що відносяться до компетенції відділу та винесення на обговорення сесії Рівнянської сільської ради.  

   Відмовлено у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельних ділянок у власність 266 особам

   Працівники відділу беруть участь в засіданнях постійних комісій та сесіях Рівнянської сільської ради Новоукраїнського району.  

   Працівниками відділу здійснюється відповідна аналітична робота з територіальними підрозділами Державної фіскальної служби, для забезпечення своєчасних надходжень від сплати за землю, проводиться підготовка регуляторного акту стосовно ставок орендної плати за землю на відповідний фінансовий рік, здійснюються прогнозні розрахунки надходжень коштів до місцевого бюджету від оренди та продажу земельних ділянок, іншого майна комунальної власності. Проводиться роз’яснювальна робота серед населення про необхідність своєчасної подачі, податкових декларацій згідно Податкового кодексу України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь