Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з прийдешнім святом - Дня підприємця!

Дата: 26.08.2021 13:38
Кількість переглядів: 289

Вітаємо з прийдешнім святом - Дня підприємця!

 

Вітаємо з прийдешнім святом - Дня підприємця!

 

      У цей день вдячність адресуємо ініціативним та енергійним людям, котрі вміють організувати власну справу, створюють робочі місця, налагоджують співпрацю з органами місцевого самоврядування та інвесторами, наповнюють місцевий бюджет виявляючи ділову наполегливість.

Кіровоградська обласна державна адміністрація,  Кіровоградська обласна рада,  Кропивницька міська рада запрошує всіх підприємців взяти участь в урочистому заході до Дня підприємця, який відбудеться 03 вересня 2021 року о 10 годині на Театральній площі (біля театру Кропивницького).

Під час урочистостей Ви також можете відвідати ярмарку-виставку виробників області!

    

А вже 04 вересня 2021 року з 10.00 до 17.00 годин в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП, за адресою м. Кропивницький, вул. Пашутинська, 26/41) для представників малого та середнього бізнесу, лідерів соціально-відповідального бізнесу вперше в Кропивницькому відбудеться проведення навчальної бізнес-гри з фандрейзингу «Funds Hunter», участь у якій дозволить відкрити світ залучення коштів та ресурсів на свої ідеї та проєкти, прокачати навички з партнерства, комунікації з донорами та пітчингу!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь