Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА ІНФОРМУЄ!

Дата: 02.09.2021 08:15
Кількість переглядів: 1187

ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА ІНФОРМУЄ!

Новоукраїнський відділ Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області інформує, що відповідно до наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів         від 06 серпня 2021 року № 532 «Про організацію заходів з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м?ясоїдних тварин у 2021 році за допомогою авіації», з метою виконання плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин на 2021 рік та враховуючи складну епізоотичну ситуацію щодо сказу тварин в області в вересні 2021 року на території Кіровоградської області планується проведення кампанії з пероральної імунізації диких м?ясоїдних тварин проти сказу шляхом розкидання приманок з вакциною із літаків.

Приманки з вакциною розкидатимуть над лісовими та сільськогосподарськими угіддями області поза територіями населених пунктів.

Наголошуємо, що приманка є безпечною для людей і тварин. Вона має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку з запахом м’ясокісткового борошна, всередині містить желеподібну капсулу з вакциною проти сказу.

 

Дані заходи мають забезпечити створення благополучного середовища щодо захворювання на сказ серед диких тварин, які є основними розповсюджувачами збудника сказу.

Держпродспоживслужба району звертається до жителів з проханням: у разі виявлення приманок не беріть їх руками і не переміщуйте з місць розкладання.

 Під час лісових прогулянок з дітьми слідкуйте, щоб вони не торкалися брикетів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь