Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Які особливості отримання дозволів на застосування праці внутрішньокорпоративних цесіонаріїв?

Дата: 02.11.2021 15:03
Кількість переглядів: 264

Які особливості отримання дозволів на застосування праці внутрішньокорпоративних цесіонаріїв?

 

Законодавство про зайнятість населення визначає особливості отримання дозволів на застосування праці окремих категорій іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці).

До таких категорій іноземців віднесено і внутрішньокорпоративних цесіонаріїв. Такими особами є іноземці, визнані такими відповідно до графіка специфічних зобов’язань у секторі послуг Протоколу про вступ України до Світової організації торгівлі (стаття II Генеральної угоди про торгівлю послугами).

При поданні комплекту документів для отримання дозволу щодо цієї категорії іноземців подається також рішення іноземного суб’єкта господарювання про переведення іноземця на роботу в Україну та копія контракту, укладеного між іноземцем та іноземним суб’єктом господарювання, про переведення на роботу в Україну з визначенням строку роботи в Україні.

Дозвіл видається на строк дії рішення іноземного суб’єкта господарювання про переведення іноземця на роботу в Україну та контракту, укладеного між іноземцем та іноземним суб’єктом господарювання, про переведення на роботу в Україну.

З правовими нормами, що регулюють статус внутрішньокорпоративних цесіонаріїв, можна ознайомитись у матеріалі, що підготовлений обласним центром зайнятості і розміщений у рубриці “Застосування іноземної робочої сили” – “Державна служба зайнятості” на вебсторінці Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

Детальніше за посиланням: https://www.chamber.kr.ua/eksport-import/derzhavna-sluzhba-zainiatosti/99-zakon-zmin/derzhavna-sluzhba-zaynyatosti/489-pro-vnutrishnokorporativnih-tsesionariyiv.html

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь