Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Які документи підтверджують належність громадян до квотних категорій?

Дата: 25.01.2022 14:38
Кількість переглядів: 226

Які документи підтверджують належність громадян до квотних категорій?

 

Наказом Міністерства соціальної політики України від 16.05.2013 № 271 (із змінами, з повним текстом є можливість ознайомитись на вебсторінці Державного центру зайнятості), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 31.05.2013 за №841/23373, затверджено Порядок надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. У рядку 02 інформації зазначається середньооблікова чисельність працівників, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню та працювали на умовах повної зайнятості у звітному році.

Належність громадян до квотних категорій та дія квоти протягом відповідного періоду підтверджуються визначеними документами.

Так, для молоді віком до 35 років, яка звільнилася зі строкової військової або альтернативної (невійськової) служби (протягом шести місяців після закінчення або припинення служби) і яка вперше приймається на роботу (протягом трьох років з дня укладення першого трудового договору після звільнення зі строкової військової або альтернативної (невійськової) служби), потрібне пред’явлення військового квитка, копія якого зберігається у роботодавця.

Більш детально за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/publikaciya/informaciya-pro-zaynyatist-i-pracevlashtuvannya-gromadyan-shcho-mayut-dodatkovi


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь