Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про встановлення місцевих податків і зборів

Дата: 13.07.2022 09:47
Кількість переглядів: 209

                                                                     Повідомлення

Відповідно до Податкового кодексу України рішення про встановлення місцевих податків, зборів та податкових пільг зі сплати місцевих податків і зборів  приймаються органами місцевого самоврядування до 15 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосовування встановлюваних місцевих податків та/або зборів, та про внесення змін до таких рішень.

У разі якщо до 15 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосування місцевих податків та/або зборів орган місцевого самоврядування не прийняв рішення про встановлення відповідних місцевих податків та/або зборів, що є обов’язковими згідно з нормами Податкового кодексу України, такі податки та/або збори справляються виходячи з норм Кодексу із застосуванням ставок, які діяли до 31 грудня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосування таких місцевих податків та/або зборів.

Ставки місцевих податків та/або зборів, які діють на території Рівнянської сільської ради, затверджені рішенням сільської ради від 13 липня 2021 року № 585 "Про встановлення місцевих податків і зборів на території Рівнянської сільської ради". Дане рішення є чинним до прийняття нового рішення, так як у рішенні не визначено термін його дії.

Тому, ставки місцевих податків та/або зборів на 2023 рік  на території Рівнянської сільської ради залишаються на рівні 2022 року.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь