Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Які зміни відбулись в організації професійного навчання?

Дата: 06.01.2023 10:16
Кількість переглядів: 159

Які зміни відбулись в організації професійного навчання?

 

Питання організації професійного навчання зареєстрованих безробітних регулюються статтею 35 Закону України Про зайнятість населення (зі змінами, у тому числі, що набрали чинності 29 жовтня 2022 року).

Ці зміни, серед іншого, передбачають, що професійне навчання зареєстрованих безробітних організовується центрами зайнятості для забезпечення поточної та перспективної потреби ринку праці з урахуванням побажань та професійних потреб безробітних.

Раніше професійне навчання проводились тільки під замовлення роботодавця або самозайнятості чи провадження підприємницької діяльності безробітних.

Маєте бажання навчатися? Деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування. Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь