Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У якій формі видається дозвіл на застосування праці іноземця:  електронній чи паперовій?

Дата: 20.02.2023 10:29
Кількість переглядів: 84

У якій формі видається дозвіл на застосування праці іноземця:  електронній чи паперовій?

 

Дозвіл на застосування праці іноземців та осіб без громадянства на території України видається в паперовій формі.

Зразок бланка дозволу на застосування праці  іноземців та осіб без громадянства в Україні та його технічний опис (бланк дозволу є паперовим аркушем форматом А5)  затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 24 січня 2023 року № 68.

Постановою Кабінету Міністрів України від 13 січня 2023 року № 111 “Деякі питання реалізації Закону України “Про особливості надання публічних (електронних публічних) послуг”, що набрала чинності 10 лютого 2023 року,  затверджено перелік публічних послуг, результати надання яких оформлюються виключно в паперовій формі. Цим Переліком встановлено, що результат публічної послуги “Видача, продовження дії,  внесення змін, скасування дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства” оформлюється саме в такій формі.

Також наголошуємо, що зазначеною постановою затверджено й Перелік публічних послуг, що надаються на підставі заяви (звернення, запиту), поданої виключно в паперовій формі. До цього переліку теж належить публічна послуга Видача, продовження дії,  внесення змін, скасування дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства.

Постанова Кабінету Міністрів України від 13 січня 2023 року № 111 за посиланням http://surl.li/euokq.

Нагадаємо, що законодавство про зайнятість населення визначає, що роботодавці мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства на території України на підставі дозволів, що видаються територіальним органами Державної служби зайнятості.

Є питання щодо видачі дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства? Телефонуйте за номером (0522) 32 28 41.

Виникають інші питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до обласного центру зайнятості, філій чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування або телефонуйте на «гарячу лінію» обласного центру зайнятості https://cutt.ly/HMAUMJQ

Ми є у Telegram https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь