Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У яких закладах освіти може організовуватися професійне навчання зареєстрованих безробітних?

Дата: 11.04.2023 10:59
Кількість переглядів: 74

У яких закладах освіти може організовуватися професійне навчання зареєстрованих безробітних?

Нагадаємо, що з 29 березня 2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 24 березня 2023 року № 264, якою затверджено Порядок професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних.

Пунктом 4 вказаного Порядку встановлено, що професійне навчання зареєстрованих безробітних здійснюється в закладах вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти, зокрема в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання, безпосередньо в роботодавців — замовників кадрів.

Примітка. Наведений матеріал є черговим в серії запитань-відповідей щодо застосування норм вищевказаного Порядку. Перший матеріал був розміщений на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook 30 березня 2023 року http://surl.li/gamgx , попередній – 03 квітня 2023 року http://surl.li/gapgc .

Ознайомитись з інформацією про центри професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості можна на вебсторінці Державного центру зайнятості http://surl.li/aexon

Є бажання підвищити свою професійну майстерність – звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/eghis  Ми є у Telegram t.me/dcz_kirФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь