Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Microsoft Excel та Google Sheets: розширюйте свої можливості та економте час

Дата: 11.04.2023 11:07
Кількість переглядів: 72

Microsoft Excel та Google Sheets: розширюйте свої можливості та економте час

 

Швидко виконувати складні розрахунки, візуалізувати дані, працювати із зовнішніми джерелами даних, створювати макроси та скрипти, працювати з інструментами фільтрації, будувати прогнози – все це стане можливим завдяки курсам цільового призначення за навчальною програмою «Microsoft Excel та Google таблиці з нуля до PRO». Їх пропонує Державна служба зайнятості. Ці курси – для тих, хто не любить рутину і  хоче автоматизувати роботу.

Проводитимуть їх висококваліфіковані викладачі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Запитаєте кому будуть корисними ці курси? Студентам, маркетологам, аналітикам і digital-спеціалістам, бухгалтерам і економістам, менеджерам, трейдерам і підприємцям і всім, хто хоче знати, як систематизувати хаос у цифрах, даних та одиницях інформації,  як працювати з візуалізацією і як за кілька кліків звести великий масив даних у простий і зрозумілий вигляд.

Зацікавились? Стартуємо 18 квітня 2023 року

Навчайтеся  та звільніть час для більш важливих завдань!

Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Інформація про професії, які можна здобути на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, за посиланням http://surl.li/garvd . Контакти тут: http://surl.li/eghis  Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kirФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь