Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Які документи подаються для отримання гранта на створення бізнесу?

Дата: 20.04.2023 14:46
Кількість переглядів: 101

Які документи подаються для отримання гранта на створення бізнесу?

 

Нагадаємо, що з 10 квітня 2023 року набрав чинності Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30 березня 2023 року  № 286 (зміни до урядової постанови від 21 червня 2022 року № 738, далі - Порядок).

Відповідно до Порядку отримувач гранту подає заяву, невід’ємним додатком до якої є бізнес-план. Заява формується отримувачем особисто або у відділенні                               АТ “Ощадбанк” засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (Портал Дія) після проходження ним ідентифікації та автентифікації з використанням інтегрованої системи електронної ідентифікації, електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису, та/або інших засобів ідентифікації, які дають змогу однозначно встановлювати особу отримувача.

У заяві зазначаються відомості про отримувача, визначені в пункті 10 Порядку.

Вимоги до отримувачів визначені в пункті 8 Порядку. Зокрема, ними не можуть бути особи, які здійснюють виробництво та/або реалізацію зброї, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, обмін валют.

Заява, що подається членом сім’ї, повинна бути погоджена з дружиною або чоловіком отримувача.

Ознайомитись з повним текстом Порядку можна на урядовому вебпорталі http://surl.li/gaosn

Є питання щодо отримання грантів? Звертайтеся до відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості за телефоном  (0522) 32 17 68.

Крім того, обласний центр зайнятості має власний Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами. Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград  https://t.me/dcz_kir Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь