Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чи здійснюється контроль за фактом провадження підприємницької діяльності особами, які отримали допомогу на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї?

Дата: 20.04.2023 14:46
Кількість переглядів: 76

Чи здійснюється контроль за фактом провадження підприємницької діяльності особами, які отримали допомогу на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї?

Відповідно до пункту 8 Порядку надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 397, та пункту 20 Угоди про надання особі, яка виявила бажання провадити підприємницьку діяльність, фінансової допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї (далі – угода), один раз на квартал на засіданні комісії філії обласного центру зайнятості (далі – філія) особи, які виявили бажання провадити підприємницьку діяльність, доповідають про стан провадження ними підприємницької діяльності та виконання бізнес-плану.

Пунктом 8 угоди передбачено, що упродовж 10 календарних днів про факт припинення підприємницької діяльності особа повинна у письмовій формі повідомити філію.

Контроль за виконання угоди здійснюється філією. У разі порушення особою умов угоди філія збирає та подає на розгляд відповідної комісії матеріали про виявлення порушення таких умов.

Зазначена угода (примірна її форма) є додатком до вказаного Порядку. Ознайомитись з її текстом можна на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням http://surl.li/fdgpc

Покрокова інструкція отримання допомоги малозабезпеченим сім’ям за посиланням http://surl.li/ftbox

Виникають питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/emipw  Ми є у Telegram https://t.me/dcz_kirФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь