Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чи сприяють філії регіональних центрів зайнятості отримувачам грантів у доборі працівників?

Дата: 27.04.2023 09:12
Кількість переглядів: 57

Чи сприяють філії регіональних центрів зайнятості отримувачам грантів у доборі працівників?

 

Так, сприяють.

Відповідно до пункту 19 Порядку надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 березня 2023 року № 286 (зміни до урядової постанови від 21 червня 2022 року № 738, далі - Порядок), обов’язковою умовою договору гранту є створення протягом шести місяців з дня зарахування коштів на рахунок отримувача робочих місць (залежно від розміру гранту) та працевлаштування на них осіб на повну тривалість робочого дня із встановленням заробітної плати таким особам у розмірі, не меншому встановленого законодавством мінімального розміру заробітної плати, на строк не менш як на 24 місяці протягом 36-місячного періоду.

Для виконання цієї обов’язкової умови філія регіонального центру зайнятості за місцем укладення договору гранту інформує отримувача про необхідність укомплектування робочих місць насамперед особами з числа зареєстрованих безробітних.

У разі відсутності у філії зареєстрованих безробітних, які можуть бути працевлаштовані на робочі місця, створені отримувачем, комплектування таких робочих місць здійснюється отримувачем самостійно.

Форма звітності № 3-ПН “Інформація про попит на робочу силу (вакансії)” в електронному вигляді та документи, які регламентують її подання,   на вебсторінці Державної служби зайнятості за посиланням http://surl.li/ddocx

Є питання щодо отримання грантів? Звертайтеся до відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості за телефоном  (0522) 32 17 68.

Пишіть у Telegram   https://t.me/dcz_kir


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь