Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чи може монтажник систем утеплення будівель підвищити кваліфікацію з використанням  ваучера?

Дата: 07.07.2023 09:28
Кількість переглядів: 22

Чи може монтажник систем утеплення будівель підвищити кваліфікацію з використанням  ваучера?

 

Так, може, адже до Переліку професій, спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер, належить професія «Монтажник систем утеплення будівель».

Якщо монтажник належить до категорії громадян, яким може бути виданий ваучер (до них належать і внутрішньо переміщені особи працездатного віку (за відсутності підходящої роботи), його підвищення кваліфікації може бути сплачено Державною службою зайнятості.

Пройти підвищення кваліфікації зазначений монтажник може в закладах освіти, які мають право проводити навчання за ваучером. У Кіровоградській області до таких закладів належить, зокрема, ДНЗ “Професійно-технічне училище № 40 м. Новоукраїнка”. Ознайомитися з умовами навчання в зазначеному училищі можна на його сайті https://ptu40novoyk.kirovedu.com/.

Нагадаємо, що працівники за професією «Монтажник систем утеплення будівель» зобов’язаний не рідше одного разу на два роки підвищувати свою кваліфікацію. Це визначено п. 2.3 професійного стандарту “Монтажник систем утеплення будівель”, затвердженого постановою Президії ЦК Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України від 03 листопада 2022 року № П-05-05Г.

Є бажання навчатися чи підвищувати свій професійний рівень? Звертайтеся, контакти тут https://is.gd/20aDFB Пишіть у Телеграм https://t.me/dcz_kir

Довідково. Цей матеріал є черговим із низки матеріалів про ваучери. Попередній матеріал був розміщений на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook 13 червня 2023 року, посилання тут  http://surl.li/ibvut Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь