Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Компенсації роботодавцям витрат на оплату праці внутрішньо переміщених осіб: які зміни відбулися у законодавстві?

Дата: 07.07.2023 09:39
Кількість переглядів: 25

Компенсації роботодавцям витрат на оплату праці внутрішньо переміщених осіб: які зміни відбулися у законодавстві?

 

 

Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 331 затверджено Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні (далі - Порядок). Пунктом 2 Порядку визначено, що однією з умов надання роботодавцям компенсації є подання в установленому законодавством порядку податкової звітності за IV квартал 2021 року або річної звітності за 2021 рік.

Враховуючи, що така компенсація продовжує надаватись і в 2023 році, виникла необхідність приведення Порядку у відповідність до реалій сьогодення. Тож, постановою Кабінету Міністрів України від 06 червня 2023 року № 568, яка набрала чинності 09 червня 2023 року, внесено зміни до Порядку.

Відтепер компенсація надається за умови подання роботодавцем в установленому законодавством порядку податкової квартальної або річної звітності за останній звітний період на дату  подання заяви на отримання компенсації витрат.

Ознайомитись з іншими змінами до Порядку можна шляхом перегляду постанови № 568 на урядовій вебсторінці за посиланням http://surl.li/hzuzq

Ви роботодавець і у вас виникають питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/emipw Пишіть у Telegram https://t.me/dcz_kirФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь