Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У які терміни має бути прийнято рішення про направлення учасника бойових дій на професійне навчання?

Дата: 16.10.2023 14:21
Кількість переглядів: 73

У які терміни має бути прийнято рішення про направлення учасника бойових дій на професійне навчання?

Рішення про направлення здобувача освіти на професійне навчання приймається обласним центром зайнятості (його філією) не пізніше ніж на п’ятий робочий день з дня подання заяви та документів. Таке рішення оформляється наказом.

Протягом трьох робочих днів з дня прийняття цього рішення здобувач освіти інформується про прийняте рішення та про дату початку професійного навчання в обраному закладі освіти за обраною професією чи програмою підвищення кваліфікації. Особі видається направлення на професійне навчання в паперовій або електронній формі з використанням технічних засобів електронної комунікації.

Це визначено п. 10 Порядку реалізації експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 984 (набрала чинності 19 вересня 2023 р.).

Нагадаємо. У матеріалах, що були розміщені на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі  Facebook 10 жовтня https://is.gd/PryUXu та 11 жовтня https://is.gd/idKhQl 2023 р.,  мова йшла про документи, які пред’являються учасниками бойових дій та особами з інвалідністю внаслідок війни для проходження професійного навчання.

Все про навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни у рамках експериментального проекту тут http://surl.li/lnnblФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь