Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Які документи необхідно подати до Державної служби зайнятості для проходження особою з інвалідністю внаслідок війни професійного навчання?

Дата: 16.10.2023 14:22
Кількість переглядів: 57

Які документи необхідно подати до Державної служби зайнятості для проходження особою з інвалідністю внаслідок війни професійного навчання?

 

Нагадаємо, що у матеріалі, який був розміщений на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі  Facebook 10 жовтня 2023 року (https://is.gd/KkZZue) мова йшла про документи, які надає учасник бойових дій для проходження професійного навчання в рамках експериментального проєкту. Все про експериментальний проєкт тут http://surl.li/lnnbl 

Щодо осіб з інвалідністю внаслідок війни зазначимо, що відповідно до пункту 9 Порядку реалізації експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 984 (набрала чинності 19 вересня 2023 року), окрім подання заяви та пред’явлення документів, аналогічних для учасника бойових дій, пред’являється посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни та подається копія довідки до акту огляду медико-соціальною експертною комісією та індивідуальну програму реабілітації.

Є бажання взяти участь в експериментальному проекті чи виникають інші питання сфери зайнятості? Звертайтеся до підрозділів Державної служби  зайнятості в Кіровоградській області. Контакти тут http://surl.li/eghisФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь