Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МЕДВЕДЕНКО ВАЛЕРІЙ СТАНІСЛАВОВИЧ

Дата: 07.11.2023 11:12
Кількість переглядів: 125

МЕДВЕДЕНКО ВАЛЕРІЙ СТАНІСЛАВОВИЧ

      Шановні жителі громадисумна звістка знову сколихнула нас - смерть  нашого земляка -  Медведенка Валерія Станіславовича.   В цю гірку мить поділяємо горе сім'ї  та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.  На жаль, війна – це болісні втрати. Ми втрачаємо найкращих, які віддають своє життя за волю і незалежність України.

        Медведенко Валерій Станіславович народився 28 червня 1978 року в селі Семенасте Новоукраїнського району  Кіровоградської області. Навчався в Семенастівській загальноосвітній школі, яку закінчив у 1995 році. Після закінчення школи навчався у Новоукраїнському ДОСААФ на водія. У 1996 році Валерій пішов на службу до Збройних Сил України. Після закінчення служби працював трактористом  в приватній агрофірмі «Промінь» в селі  Семенасте. Мав цивільну дружину та сина.

      У грудні  2022 року він був призваний до Збройних Сил України по мобілізації. Приймав участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії Російської федерації у Запорізькій області, в результаті чого 02 серпня 2023 року під час бою біля села Роботине Запорізької області зник безвісти, а 25 жовтня 2023 року рідні отримали підтвердження про достовірність факту його загибелі.                              Наш захисник віддав своє  життя за Батьківщину, український народ, рідну землю.  Висловлюємо щирі співчуття усім рідним, близьким та друзям з приводу смерті Медведенка Валерія Станіславовича.

     Прошу вшанувати память про загиблого земляка хвилиною мовчання.

     Дякуємо всім нашим воїнам. Перемога неминуче буде за нами. Та ціна її  дуже дорога! Герої не вмирають! Вони будуть жити в наших серцях!         Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь