Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ пропозиції Помічнянської міської ради щодо співробітництва

Дата: 09.01.2024 09:38
Кількість переглядів: 107

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ

пропозиції Помічнянської міської ради щодо співробітництва

 

04.01.2024 року надійшла пропозиція Помічнянської міської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області щодо ініціювання співробітництва та початок переговорів з питань співробітництва територіальних громад.

З метою дотримання прав дітей з особливими освітніми потребами віком до 18 років та підвищення якості і доступності освітніх послуг на основі спільних інтересів та цілей пропонується укласти договір про співробітництво територіальних громад, а саме між Помічнянською міською територіальною громадою та Рівнянською сільською територіальною громадою у сфері інклюзивної освіти у формі реалізації спільного проекту, а саме: надання послуг Комунальним закладом «Інклюзивно-ресурсний центр Помічнянської міської ради у Кіровоградській області, який належить Помічнянській міській територіальній громаді, з проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічної допомоги, корекційно-розвиткових послуг, забезпечення системного кваліфікованого супроводу дітей віком від 2 до 18 років з особливими освітніми потребами, які проживають на території Рівнянської сільської територіальної громади, методичний супровід педагогічних працівників закладів освіти Рівнянської сільської територіальної громади.

З початком нового 2024 навчального року кількість дітей, які потребують навчання в інклюзивній формі становить 7 осіб. Забезпечення  інклюзивної освіти на території громади належить до повноважень сільської ради. Методичний супровід потребують 27 педагогічних працівників Рівнянської сільської територіальної громади. Власні комунальні установи, які повинна покривати потреби громади в послугах інклюзивної освіти, методичного супроводу педагогічних працівників відсутня.

Повідомляємо, що громадське обговорення проводиться у формі письмових та електронних зауважень та пропозицій. Строк для надсилання письмових та електронних зауважень та пропозицій – 15 календарних днів з моменту публікації цього повідомлення - 09.01.2024 року. Письмові та електронні зауваження та пропозиції надсилаються на поштову або на електронну адресу Рівнянської сільської ради із зазначенням особистих та контактних даних для зворотного зв’язку із підписом особи, яка надсилає лист.

Адреса для листування:

вул. Центральна,116 село Рівне, Новоукраїнський район, Кіровоградська область, індекс 27160 Електронна пошта: rivnesilrada@ukr.net.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь