Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ Пропозицій Ганнівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області щодо співробітництва

Дата: 03.04.2024 14:26
Кількість переглядів: 51

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ

Пропозицій Ганнівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області щодо співробітництва

 

21.03.2024 року надійшла пропозиція Ганнівської сільської ради  Новоукраїнського району Кіровоградської області щодо ініціювання між Ганнівською сільською територіальною громадою в особі Ганнівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області і Рівнянською територіальною громадою в особі Рівнянської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області у формі делегування Рівнянській сільській раді виконання завдань щодо:

-  надання адміністративних послуг у сфері містобудування та архітектури на території Ганнівської сільської ради.

-  надання адміністративних послуг у сфері реєстрації речових прав на нерухоме майно, розташоване на території Ганнівської сільської ради

З метою забезпечення надання адміністративних послуг на території громад та пропорційного розподілу видатків для надання таких послуг.

Повідомляємо, що громадське обговорення проводиться у формі письмових та електронних зауважень та пропозицій. Строк для надсилання письмових та електронних зауважень та пропозицій – 10 календарних днів з моменту публікації цього повідомлення. Письмові та електронні зауваження та пропозиції надсилаються на поштову або на електронну адресу Рівнянської сільської ради із зазначенням особистих та контактних даних для зворотного зв’язку із підписом особи, яка надсилає лист.

Адреса для листування:

вул. Центральна,116 село Рівне, Новоукраїнський район, Кіровоградська область, індекс 27160 Електронна пошта: rivnesilrada@ukr.net.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь