Рівнянська сільська рада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Куди звертатись роботодавцю для отримання компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю?

Дата: 29.04.2024 11:37
Кількість переглядів: 41

Куди звертатись роботодавцю для отримання компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю?

 

Для отримання компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю роботодавець має звернутися до філії обласного центру зайнятості за місцем провадження його господарської діяльності та подати заяву і визначений перелік документів.

Це врегульовано пунктом 6 Порядку надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893.

Водночас слід зазначити, що рішення про надання (відмову в наданні) компенсації приймається обласним центром зайнятості протягом 10 робочих днів з дня подання роботодавцем документів. Рішення оформляється наказом. Це рішення надсилається роботодавцю філією обласного центру зайнятості протягом 3-х робочих днів (на адресу електронної пошти).

Все про компенсацію за облаштування робочих місць осіб з інвалідністю та інші компенсації для роботодавців за одним  посиланням  https://is.gd/VYrheS

Є питання? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів. Контакти тут http://surl.li/emipwФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь